بر اساس مطالعهای که روز پنجشنبه در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، سه داروی ضد کرونا که در ژاپن تجویز میشوند، از جمله مولنوپیراویر، ممکن است در برابر واریانت فرعی Omicron BA.5 مؤثر باشند.
پس از اجرای طرح دارویاری از ۲۳ تیر سال جاری ۱۱۹ قلم داروی بدون نسخه (OTC) با پوشش بیمهای محاسبه میشوند این داروها در شش گروه سرماخوردگی، گوارشی، فرآوردههای پوستی، ملین و ضد احتقان، ضد سرفه و سایر داروهاست.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: محاسبه آزاد دارو به بهانه قطع سیستم داروخانه تخلف است و با این گروه برخورد قانونی خواهد شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه فعلاً یارانه مستقیم به مصرف کننده دارو پرداخت نمیشود، گفت: با توجه به نبود زیرساختهای کافی و آماده نبودن بیمهها، یارانه دارو مانند گذشته اعمال میشود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: از گرانی دارو تا عدم پذیرش این تورم توسط مسئولان و متولیان امر، طعم تلخ گرانی دارو را زیر زبان بیماران بیشتر کرده است.
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ضمن اشاره به افزایش قیمت دارو طی سال گذشته، گفت: به دنبال عدم تامین منابع مالی مناسب برای بیمه سلامت در جهت برقراری پوشش کافی بیمه دارو، قیمتها افزایش یافت و افزایش قیمتها تحت پوشش قرار نگرفت و این بار به مردم تحمیل شد.
بانک مرکزی اعلام کرد: در فروردین ماه سال جاری و طبق روال گذشته، یک میلیارد دلار برای تامین ارز اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مد نظر وزارت بهداشت، اختصاص یافته است، ضمن آنکه در سال گذشته نیز به میزان ۳.۲ میلیارد دلار ارز دارو تخصیص یافت.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت که مقرر شده با تغییر نظام ارزی دارو، دولت معادل ریالی آن را در اختیار سازمانهای بیمهگر پایه قرار دهد که در این صورت، یقینا پرداخت از جیب بیماران بابت داروها "ثابت" خواهد ماند.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: قرار بود طبق تعهدات تنها ۱۵ درصد قیمت دارو افزایش پیدا کند، اما این میزان به بیش از ۳۵ تا ۴۰ درصد رسید.
گرانی و از آن بدتر کمبودهای دارویی به خصوص برای بیماران خاص و صعبالعلاج روز به روز بیشتر خودنمایی میکند؛ کمبودهایی که وقتی به سراغ کارشناسان و صاحبنظران میروید، متوجه خواهید شد کمبود نیست! بلکه ماجرا بر سر کمبود داروی خارجی برای بیماران هموفیلی، تالاسمی، سرطانی یا پیوندی است.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: افزایش قیمت دارو در شش ماهه نخست سال گذشته و به دلیل کاهش ۲ میلیارد دلاری بودجه دارو اعمال شد و مسئولان وقت برای جبران کمبود بودجه، ارز برخی از داروها را به نیمایی تغییر دادند.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبودهای دارویی برای یک ماه آینده ۵٠ قلم دارو و برای ٣ ماه آینده ١٩٠ قلم دارو است.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبودهای دارویی برای یک ماه آینده ۵٠ قلم دارو و برای ٣ ماه آینده ١٩٠ قلم دارو است.
نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه اقتصاد ایران و ایرانیان باید اولویت عموم صاحبمنصبان باشد، تاکید کرد: نمایندگان در تعامل با دولت و با فراخواندن تمامی دیدگاههای متفاوت علمی صاحبنظران، بودجه مطلوب ملت را تصویب کنند.
رییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران میگوید که محدودیتهایی که بر سر راه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به وجود آمده یکی از اصلیترین دلایل افزایش قیمت برخی از داروها در هفتههای گذشته است.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به ارتباط مستقیم تامین دارو با تخصیص ارز، گفت: متاسفانه هنوز سهمیه ارزی شش ماه دوم سال برای دارو تخصیص داده نشده است.